Ons nummer:

06 12 82 54 17

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!

Onafhankelijk hypotheekadviseur

Het is waarschijnlijk één van de meest ingrijpende aankopen in je leven: een huis. Dit is natuurlijk ontzettend spannend en dat begrijpen wij als geen ander bij Kootstra Advies. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat er een hypotheek voor jou wordt gevonden die bij je past. Daarom zijn wij ook een onafhankelijk hypotheekadviseur, want wij zoeken, voor iedere klant, de juiste hypotheek!

Een hypotheek is iets ontzettends persoonlijk. Het zal namelijk altijd tot grote veranderingen leiden in je persoonlijke situatie. Daarom vinden wij dat wij jouw hypotheek ook persoonlijk moeten benaderen. Daarom mag je altijd bij ons binnen lopen.

Wil jij een afspraak maken bij ons? Dat kan! Wij zijn niet alleen van 9 tot 5 bereikbaar, maar wij passen ons volledig aan. Dus wil jij ’s avonds een afspraak of komt een zaterdag misschien beter uit, in samenspraak, is er van alles te regelen!

Kortom, wil jij van A tot Z geholpen worden en volledig ontlast worden in het proces van een nieuwe hypotheek. Schroom niet, en neem dan snel contact op!


Wij garanderen een snelle offerte!