Stuur een mail:

info@kootstraadvies.nl

Bel ons:

0511 - 544 442

Verzekeringen

Je verzekeringen goed en vertrouwd geregeld. Dat is waar het bij Kootstra Advies om draait. Wij zijn sinds jaar en dag tussenpersoon en bemiddelen in nagenoeg alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij zorgen ervoor dat je risico’s goed zijn afgedekt en wij zullen je ondersteunen wanneer jij schade hebt. Ben jij benieuwd geworden naar één van onze pakketten? Of wil jij een vrijblijvende offerte voor een losse verzekering? Neem dan vrijblijvend contact op!

Particuliere verzekeringen

Wij zorgen ervoor dat jij goed verzekerd bent. Het is belangrijk dat jij geen omkijken hebt naar je verzekeringen. Zo moet je huis goed verzekerd zijn, maar bijvoorbeeld ook je inboedel en je auto. Ook kan een uitvaartverzekering ontzettend belangrijk zijn of misschien hecht jij ook veel waarde aan juridische hulp bij een geschil? Misschien ben jij wel een echte globetrotter en houd jij van reizen? Dan is een reisverzekering ook niet onbelangrijk & je caravan of camper moet dan natuurlijk ook goed verzekerd zijn! Kortom, wij gaan met je in gesprek, nemen alles met je door en zullen samen met een pakket komen, dat aan al jouw wensen voldoet. Wij luisteren namelijk naar je en zullen altijd met een passend advies komen. Neem vrijblijvend contact voor een offerte of vul het contactformulier in via onze website!

Zakelijke verzekeringen

Geen omkijken meer hebben naar je verzekeringen & je gewoon kunnen richten op ondernemen? Terwijl je risico’s goed zijn afgedekt, voor een betaalbare prijs en een persoonlijke benadering? Dit is waar het bij ons om draait, namelijk persoonlijk, betrokken en vertrouwd! Wij zijn gespecialiseerd in ZZP’ers, het MKB, verenigingen en stichtingen. Wij hebben voor ieder wat wils! Ben jij bijvoorbeeld garagehouder of misschien ben jij wel een timmerman? Of heb jij een architectenbureau? Ben jij de penningmeester van de plaatselijke sportvereniging en wil jij graag besparen op je verzekeringen? Dit zijn allemaal voorbeelden van beroepen die wij verzekeren! Door de vele jaren ervaring en financiële kennis die wij in huis hebben, kunnen wij je ook altijd advies geven wat betreft je onderneming, wij zijn ook graag je sparringpartner! Wat betreft schades staan wij direct voor je klaar, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt rondom de schade, zodat jij je gewoon kunt bezig houden met waar jij goed in bent, namelijk ondernemen! Dus ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan eens vrijblijvend contact op!

Zekerheid daar gaat het om, zonder dat u daarvoor teveel betaalt.

Website: Duracom

Whatsapp

Stuur bericht