Wij adviseren
je graag!

Aan de rand van het kantorenpark te Buitenpost vind je hét financieel advieskantoor van Friesland. Kootstra Advies is gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken, schadeafhandeling en leningen. Kortom: alles onder één dak! Onze financieel experts bieden je financiële zekerheid zónder dat jij daar te veel voor betaalt.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij adviseren
je graag!

Kootstra Advies is gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken, schadeafhandeling en leningen. Kortom: alles onder één dak!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Woonpakket

Je schadeverzekeringen zijn goed en vertrouwd geregeld met behulp van Kootstra Advies. Ruim 20 ..

Hypotheek

Kootstra Advies is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in hypotheken. Wij hebben in de loop der ..

Pensioen & leven

Wij zorgen ervoor dat jij goed verzekerd bent. Het is belangrijk dat je geen omkijken hebt naar..

Lening

Wanneer je geld leent, kun je op dat exacte moment meer kopen. Dit is een aantrekkelijk aanbod ..

Private lease

Bij Kootstra Advies staan we voor je klaar als je hulp nodig hebt. Dat betekent óók op het gebied ..

Waarom bij ons?

Kootstra Advies is al ruim 20 jaar een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening. In deze ruim 20 jaar is er enorm veel veranderd op het gebied van hypotheken, verzekeringen en leningen. Maar wat niet zal veranderen, is onze persoonlijke en laagdrempelige benadering, de passie voor ons vak en de kwaliteit van onze diensten. Onze klanttevredenheid is hoog en daar zijn we trots op! Wij hebben nooit de grootste willen zijn, wel de beste. Daarom staan wij garant voor eerlijk en betrouwbaar advies. Zoals het hoort!

Welkom bij Kootstra Advies

Persoonlijk, vertrouwd
& betrokken

Heb je vragen over een dienst of product of wil je weten waar jouw financiële mogelijkheden liggen? Kom snel in contact en wij zorgen dat de koffie klaarstaat!

Je eigen huis kopen?

Wanneer je de stap wilt zetten naar de aankoop van een eigen woning, wil je natuurlijk weten wat er financieel mogelijk is. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten welke hypotheekvorm het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie en voor hoe lang je een hypotheek wilt afsluiten. Al deze onderwerpen komen aan bod tijdens het adviesgesprek van Kootstra Advies. Onze vakkundige hypotheekadviseurs staan graag voor je klaar!

Schade aan je woning of voertuig… En nu?

Je wilt er liever niet aan denken, maar een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Het is belangrijk om te weten dat er verzekeringen zijn die deze schade (deels) vergoeden. Maar welke verzekering hoort bij welke situatie? Bij Kootstra Advies geven we jou een helder beeld van alle schadeverzekeringen en bespreken we welke verzekeringen jij nodig hebt om met een gerust gevoel naar je werk te gaan. Zien we je snel bij ons op kantoor?

Wat klanten over ons zeggen

Wij hechten bijzonder veel waarde aan de mening van onze klanten. Ben jij een klant van Kootstra Advies? Wie weet staat jouw mening hier binnenkort ook tussen!

5/5
Professioneel en vriendelijk personeel met verstand van zaken die meedenken en het ..

Tom de Lange

5/5
Na aankoop van een nieuwe auto moest ik me redden op Independer. Totdat Kootstra ..

Hans Oosterhuis

5/5
Wij zijn goed geholpen met het afsluiten van onze verzekeringen. Zeker een aanrader!

Lisanne Zoethout

5/5
Kootstra denkt goed met de ondernemer mee, is scherp, betrouwbaar en zeer persoonlijk.

Paulo Miquel