Zakelijk

Lease

Zakelijk leasen is de laatste jaren erg populair, omdat je het beheer en onderhoud van de voertuigen volledig uit handen kunt geven. Dit kan heel aantrekkelijk zijn voor ondernemers omdat het veel tijd en energie scheelt. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van operational én financial lease.

 

Operational lease

Bij operational lease ‘huur’ je een voertuig van de leasemaatschappij voor een vast bedrag per maand. Onderhoud en een x aantal kilometers zit bij de leaseprijs inbegrepen. Na een aantal jaar lever je het voertuig weer in.

 

Financial lease

Bij financial lease sluit je een zakelijke lening af bij de leasemaatschappij. Het vooraf vastgestelde bedrag wordt inclusief rente berekend en na afloop van deze leaseperiode is het voertuig jouw eigendom.

Behalve voertuigen is het ook mogelijk om gereedschappen en machines te leasen. Wil je meer weten over de vele lease-mogelijkheden? Onze adviseurs staan graag voor je klaar om samen met jou de beste keuze te maken.

Kom in contact

Persoonlijk, vertrouwd
& betrokken

Heb je vragen over een dienst of product of wil je weten waar jouw financiële mogelijkheden liggen? Kom snel in contact en wij zorgen dat de koffie klaarstaat!