Zakelijk

AOV

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV)

Wanneer je werkzaam bent als zelfstandige, is het belangrijk om alle financiële risico’s in kaart te brengen en je zo goed mogelijk te verzekeren om financiële problemen te voorkomen. Word je ziek, dan krijg je in de meeste gevallen geen uitkering van de overheid. Raak je arbeidsongeschikt, dan zijn de gevolgen vaak niet te overzien. Wij van Kootstra Advies adviseren zelfstandigen daarom altijd een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Via een AOV ontvang je tijdens ziekte een maandelijkse uitkering, zodat je toch inkomen behoudt.

Wanneer je tijdelijk niet in staat bent om je werk uit te voeren door ziekte of een ongeval, helpt de verzekeringsmaatschappij je om zo snel mogelijk te herstellen en een passende oplossing te bieden. Is het na verloop van tijd niet mogelijk om je werkzaamheden te hervatten, dan ondersteunt de verzekeringsmaatschappij je bij het vinden van passend werk.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers is op dit moment nog niet verplicht, maar de verwachting is dat dit over enkele jaren wel verplicht wordt. Maak daarom vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten en bescherm jezelf en je toekomst.

Kom in contact

Persoonlijk, vertrouwd
& betrokken

Heb je vragen over een dienst of product of wil je weten waar jouw financiële mogelijkheden liggen? Kom snel in contact en wij zorgen dat de koffie klaarstaat!