Zakelijk

Schadeverzekering

Wij begrijpen dat je als ondernemer druk bent met het bedrijf en het personeel. Maar waar gewerkt wordt, bestaan ook risico’s. Het is enorm belangrijk om je personeel, je bedrijf en je voertuigen goed te verzekeren. Er zijn vele soorten verzekeringen en bij sommige verzekeringen is het verschil minimaal. Daarom helpen wij graag bij het selecteren van de juiste verzekeringen voor de juiste prijs.

Welke verzekeringen er zoal zijn? Nou, om te beginnen bestaat er een gebouwenverzekering die de schade in en om het bedrijfspand kan dekken. Maar ook een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, een goederen- en inventarisverzekering, bedrijfsschadeverzekeringen, wagenparkverzekeringen, autoverzekeringen, vrachtautoverzekeringen, car- en montageverzekeringen, beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen, werkmaterieelverzekeringen en ook agrarische verzekeringen. Zijn dit alle zakelijke schadeverzekeringen? Nee hoor, maar voor nu lijkt ons dit voldoende stof.

Bij Kootstra Advies zijn wij op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen betreft zakelijke schadeverzekeringen en kunnen hierdoor passend, eerlijk en betrouwbaar advies geven voor jou, je personeel en je bedrijf.

Kom in contact

Persoonlijk, vertrouwd
& betrokken

Heb je vragen over een dienst of product of wil je weten waar jouw financiële mogelijkheden liggen? Kom snel in contact en wij zorgen dat de koffie klaarstaat!