Over ons

Wij willen niet de grootste zijn, wel de beste!

Ruim 20 jaar geleden is Kootstra Advies opgericht door Halbe Kootstra. Dit financieel adviesbureau is gestart in Heerenveen, maar tegenwoordig zijn wij gevestigd aan de rand van het mooie kantorenpark in Buitenpost. Na een lange, succesvolle carrière bij Kootstra Advies heeft Halbe ervoor gekozen een stap terug te nemen. Hij is nog altijd nauw betrokken bij Kootstra Advies, maar het figuurlijke stokje is deels overgenomen door zijn zoon, Jacob Kootstra.

Bij ons wordt niet gewerkt met een klantenservice of keuzemenu, daar is bewust voor gekozen. Ons team van specialisten wil klanten direct toespreken en niet als cijfer in de wachtrij. Onze persoonlijke benadering en het vermogen om mee te denken met onze klanten, onderscheidt ons van de rest. Wij kennen onze klanten bij voornaam en dát is wat het contact met Kootstra Advies persoonlijker en leuker maakt.

Ons team

Jacob

Eigenaar

Je wilt iets betekenen voor de maatschappij, hoe cliché dat ook klinkt. Op de zakelijke markt worden mensen, zowel particulier als zakelijk, al snel een cijfer. En dat is precies wat wij bij Kootstra Advies niet willen. Wij willen op een laagdrempelige manier verschillende financiële zaken uit handen kunnen nemen en een betrouwbare rechterhand zijn voor ieder die onze hulp nodig heeft.

Jacob

Eigenaar

Klaas

Klantadviseur verzekeringen

Wat gezellig dat je er bent, wil je koffie of thee? Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van verzekeringen én door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, adviseer ik je graag. Ik beantwoord ik al je vragen en geef je alle informatie die je nodig hebt om de beste verzekering af te kunnen sluiten!

Klaas

Klantadviseur verzekeringen

Aukje

Klantadviseur hypotheken

Er komt tegenwoordig erg veel kijken bij het afsluiten van een hypotheek. Gelukkig heb ik ruim 20 jaar ervaring met alle soorten hypotheken en zie ik vaak in één oogopslag of een doel haalbaar is of niet. Alle hypotheken die bij ons worden afgesloten, behandel ik. Dus wat je vraag ook is, ik adviseer graag! Zullen we samen eens kijken wat jouw mogelijkheden zijn?

Aukje

Klantadviseur hypotheken

Halbe

Oprichter

Wij willen een betrouwbaar en deskundig partner zijn op het gebied van hypotheken en verzekeringen, zowel voor particuliere als zakelijke relaties. In ruim 20 jaar is er veel veranderd. Wat niet is veranderd is onze laagdrempelige en persoonlijke benadering, de passie voor het vak en de kwaliteit van onze dienstverlening. Hoewel ik betrokken blijf bij Kootstra Advies, vertrouw ik erop dat mijn zoon deze formule met succes zal voortzetten.

Halbe

Oprichter