Particulier

Pensioen & leven

Wij zorgen ervoor dat jij goed verzekerd bent. Het is belangrijk dat je geen omkijken hebt naar je verzekeringen, daarom nemen wij alles met je door en zorgen we er samen voor dat je financieel beschermd bent bij leven en bij overlijden. Wij luisteren naar jouw wensen en voorzien je van eerlijk en passend advies.

 

Levensverzekering

Levensverzekering sluit je in de meeste gevallen af voor je hypotheek. Als je komt te overlijden, komt er een bedrag vrij zodat nabestaanden niet blijven zitten met financiële zorgen. Een levensverzekering heeft een looptijd van 30-40 jaar en je bepaalt zelf het vaste maandbedrag. Bij Kootstra Advies vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van een levensverzekering. Koffie?

 

Pensioen

Een pensioenvoorziening is niet voor iedereen noodzakelijk om af te sluiten, want in de meeste gevallen bouw je pensioen op via je werkgever. Jouw werkgever kan dit pensioen uit handen geven aan een verzekeraar. Dit noemen we een pensioenvoorziening. Een pensioenvoorziening zorgt ervoor dat je pensioen opbouwt, als aanvulling op je AOW. Ben jij werkzaam bij een bedrijf die geen pensioenregeling hanteert, dan is deze voorziening zeker aan te bevelen.

Met lijfrente zorg je voor extra inkomen dat wordt uitbetaald vanaf een bepaald moment, bijvoorbeeld wanneer je met pensioen gaat of AOW ontvangt. Wanneer en hoe het wordt uitbetaald, hangt af van welke lijfrente je hebt afgesloten. Wil je meer weten over de verschillende soorten lijfrentes of wil je weten of een lijfrenteverzekering bij jouw situatie past? Neem dan contact met ons op!

 

Uitvaartverzekering

Je wilt er niet graag aan denken, maar een mooie uitvaart kost geld. Denk aan de uitvaartverzorger, het rouwdrukwerk, de catering, de kist, de rouwauto en alles wat er nog bij komt kijken. Heb je geen uitvaartverzekering en kom je te overlijden, dan moeten je nabestaanden de uitvaart betalen. Kootstra Advies helpt je bij het vinden van de juiste uitvaartverzekering, zodat de kosten voor jouw uitvaart zijn gedekt en je jouw nabestaanden financiële rust kunt bieden.

Kom in contact

Persoonlijk, vertrouwd
& betrokken

Heb je vragen over een dienst of product of wil je weten waar jouw financiële mogelijkheden liggen? Kom snel in contact en wij zorgen dat de koffie klaarstaat!