Wij adviseren
je graag!

Aan de rand van het kantorenpark te Buitenpost vind je hét financieel advieskantoor van Friesland. Kootstra Advies is gespecialiseerd in alle zakelijke verzekeringen, hypotheken, schadeafhandeling en leningen. Kortom: alles onder één dak! Onze financieel experts bieden je financiële zekerheid zónder dat jij daar te veel voor betaalt.

Wat kunnen wij voor jouw onderneming betekenen?

Wij adviseren
je graag!

Kootstra Advies is gespecialiseerd in alle zakelijke verzekeringen, hypotheken, schadeafhandeling en leningen. Kortom: alles onder één dak!

Wat kunnen wij voor jouw onderneming betekenen?

AOV

Wanneer je werkzaam bent als zelfstandige, is het belangrijk om alle financiële risico’s in kaart ..

Hypotheek

Een zakelijke lening voor het kopen of verbouwen van een bedrijfspand, noemen we een ..

Schadeverzekering

Wij begrijpen dat je als ondernemer druk bent met het bedrijf en het personeel. Maar ..

Lease

Zakelijk leasen is de laatste jaren erg populair, omdat je het beheer en onderhoud van de ..

Waarom bij ons?

Kootstra Advies is al ruim 20 jaar een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening. In deze ruim 20 jaar is er enorm veel veranderd op het gebied van hypotheken, verzekeringen en leningen. Maar wat niet zal veranderen, is onze persoonlijke en laagdrempelige benadering, de passie voor ons vak en de kwaliteit van onze diensten. Onze klanttevredenheid is hoog en daar zijn we trots op! Wij hebben nooit de grootste willen zijn, wel de beste. Daarom staan wij garant voor eerlijk en betrouwbaar advies. Zoals het hoort!

Welkom bij Kootstra Advies

Persoonlijk, vertrouwd
& betrokken

Heb je vragen over een dienst of product of wil je weten waar jouw financiële mogelijkheden liggen? Kom snel in contact en wij zorgen dat de koffie klaarstaat!

Creëer inzicht in je onderneming!

Ben jij zelfstandig ondernemer of wil je dit graag worden? Wij weten als geen ander dat er heel veel op je af komt. Denk aan een bedrijfspand en bedrijfswagen(s), maar ook aan verzekeringen voor je bedrijfspand, voertuigen én je medewerkers. O ja, en vergeet je jezelf niet? Al deze zaken kunnen ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Geen zorgen, wij begeleiden jou graag door het gehele proces. Van hypotheek tot verzekering, wij helpen je verder!

Een wagenpark leasen, hoe werkt dat?

Een keuze maken tussen het leasen of kopen van je bedrijfswagens, is lastig. Wat zijn je voor- en nadelen, hoe lang lease je bedrijfswagen(s) en hoe zit het eigenlijk met het aantal gereden kilometers? Op al deze vragen heeft Kootstra Advies een antwoord. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en welke mogelijkheid het beste past bij jouw situatie. Wil je meer weten over het leasen of kopen van één of meerdere bedrijfswagens, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Wat klanten over ons zeggen

Wij hechten bijzonder veel waarde aan de mening van onze klanten. Ben jij een klant van Kootstra Advies? Wie weet staat jouw mening hier binnenkort ook tussen!

5/5
Professioneel en vriendelijk personeel met verstand van zaken die meedenken en het ..

Tom de Lange

5/5
Na aankoop van een nieuwe auto moest ik me redden op Independer. Totdat Kootstra ..

Hans Oosterhuis

5/5
Wij zijn goed geholpen met het afsluiten van onze verzekeringen. Zeker een aanrader!

Lisanne Zoethout

5/5
Kootstra denkt goed met de ondernemer mee, is scherp, betrouwbaar en zeer persoonlijk.

Paulo Miquel