Particulier

Woonpakket

Je schadeverzekeringen zijn goed en vertrouwd geregeld met behulp van Kootstra Advies. Ruim 20 jaar zijn wij een vertrouwd aanspreekpunt voor vrijwel alle soorten particuliere verzekeringen. Wij zorgen ervoor dat je risico’s goed zijn afgedekt en begeleiden je wanneer je schade hebt. Op vakantie, onderweg of thuis, Kootstra Advies is er voor jou!

 

Woonhuisverzekering

Een woonhuisverzekering dekt schade door bijvoorbeeld brand, waterschade, diefstal of inbraak. Glas is in dit geval ook meeverzekerd. Een woonhuisverzekering dekt alle schade aan je woning waar je niets aan kunt doen.

 

Inboedelverzekering

Door brand, waterschade, diefstal of storm kunnen eigendommen worden vernietigd. De emotionele waarde valt niet te vervangen, maar de materiële waarde wel. Het is dus erg belangrijk om je inboedel goed te verzekeren!

 

Aansprakelijkheidsverzekering

Wanneer je schade veroorzaakt aan spullen van anderen, vergoedt een aansprakelijkheidsverzekering deze kosten. Leef je samen met partner en/of kinderen, dan is de kans groter dat dergelijke schade wordt veroorzaakt. Met een aansprakelijkheidsverzekering bescherm je jezelf en je gezin, maar ook ‘de tegenpartij’.

 

Voertuigenverzekering

In Nederland is het wettelijk verplicht om je voertuig te laten verzekeren. Denk hierbij aan een autoverzekering, bromfietsverzekering, motorverzekering, camper- en caravanverzekering en een bootverzekering. Wanneer jouw voertuig schade aanricht, ben je wettelijk aansprakelijk voor de gemaakte schade.

 

Doorlopende reisverzekering

Wanneer je een doorlopende reisverzekering afsluit, betekent dit dat je op iedere vakantie verzekerd bent. Geniet je meerdere keren per jaar van een welverdiende vakantie, dan zorgt deze reisverzekering ervoor dat je niets meer hoeft te regelen. En dat betekent: extra tijd om je koffers in te pakken!

 

Ongevallenverzekering

Bij het afsluiten van een ongevallenverzekering wordt er vooraf een vastgesteld bedrag uitgekeerd als je na een ongeval blijvend invalide raakt of zelfs overlijdt. Wat het verzekerde bedrag zal zijn en wat de voorwaarden zijn voor deze verzekering, lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek.

Kom in contact

Persoonlijk, vertrouwd
& betrokken

Heb je vragen over een dienst of product of wil je weten waar jouw financiële mogelijkheden liggen? Kom snel in contact en wij zorgen dat de koffie klaarstaat!