Particulier

Lening

Wanneer je geld leent, kun je op dat exacte moment meer kopen. Dit is een aantrekkelijk aanbod, maar wanneer is het verstandig om een lening af te sluiten en wanneer kun je beter kiezen voor een doorlopend krediet? Dit alles hangt volledig af van je persoonlijke situatie. Wil jij weten welke vorm van lening het beste past bij jouw situatie? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak bij Kootstra Advies!

 

Persoonlijke leningen

Wanneer je een persoonlijke lening afsluit, ontvang je in één keer het vastgestelde bedrag op je rekening. Vervolgens betaal je een vast bedrag aan rente en aflossing. Een persoonlijke rekening geeft je dus een helder beeld van het te ontvangen bedrag en de verwachte aflossingstijd. Maandelijks ontvang je een overzicht van je aflossing en het restbedrag. Hoe veel je kunt lenen en wat de aflossingstijd is, hangt af van je financiële situatie. Wil jij weten of een persoonlijke lening in jouw situatie mogelijk is en zo ja, hoe veel je kunt lenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

 

Doorlopende kredieten

Bij een doorlopend krediet wordt er geen vaste aflosperiode besproken. Wanneer je nog geen zekerheid hebt over de verwachte kosten van je verbouwing of als je de vrijheid wilt hebben om het afgeloste bedrag opnieuw op te nemen, kan een doorlopend krediet een goede oplossing zijn. Naar aanleiding van je inkomen en je financiële situatie wordt bepaald wat de kredietlimiet zal zijn. Wil je weten of een doorlopend krediet past bij jouw situatie en wat de kredietlimiet zal zijn? Kootstra Advies legt het graag aan je uit!

 

Let op: geld lenen kost geld!

Kom in contact

Persoonlijk, vertrouwd
& betrokken

Heb je vragen over een dienst of product of wil je weten waar jouw financiële mogelijkheden liggen? Kom snel in contact en wij zorgen dat de koffie klaarstaat!