Stuur een mail:

info@kootstraadvies.nl

Bel ons:

0511 - 544 442

Hypotheken

Een hypotheek sluit je voor een langere termijn. Daarom is het belangrijk dat je deskundig advies krijgt. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op het vlak van hypotheken en bedrijfsfinancieringen. Dus ben jij op zoek naar een adviseur die betrokken is, vertrouwd werkt en helder is in het advies, dan ben jij bij Kootstra Advies aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Persoonlijke hypotheek

Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in hypotheken. Ook hebben wij in de loop der jaren geadviseerd in de meest uiteenlopende financieringsvraagstukken voor jou als particulier. Wij helpen jou als je misschien je eerste huis wilt gaan kopen, maar misschien wordt dit ook alweer je tweede huis. Of misschien heb jij afgelopen weekend contact gehad met je opa en oma en willen zij graag kleiner gaan wonen waardoor jij misschien wel aanspraak gaat maken op hun woning. In al deze gevallen heb jij een hypotheek nodig. Wij willen jou graag ondersteunen in dit hele traject. Neem dus vrijblijvend contact op om te kijken wat er mogelijk is!

Zakelijke hypotheek

Bent u als ondernemer klaar voor de volgende stap? En wilt u investeren, dit kan door middel van een bedrijfshypotheek. Wordt uw huidige pand te klein? En wilt u uitbreiden? Of is uw oog gevallen op een mooie kavel waar u uw droomloods wilt gaan neerzetten? Misschien bent u wel op zoek naar een tweede vestiging? Of bent u op zoek naar een rekening-courant krediet zodat u kunt investeren in voorraden of debiteuren? Wij werken samen met nagenoeg alle Nederlandse banken, denk hierbij aan Rabobank, ING, ABN Amro en niet te vergeten de RegioBank, maar het zijn er nog veel meer! Dus we kunnen u altijd van onafhankelijk advies voorzien! Dus bent u geïnteresseerd geworden naar aanleiding van deze korte intro, wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek, eventueel mag dit ook in samenspraak met uw boekhouder/accountant!

Zekerheid daar gaat het om, zonder dat u daarvoor teveel betaalt.

Website: Duracom

Whatsapp

Stuur bericht