Nieuws

23 augustus 2022

Dé AOV, laat je goed adviseren!

Laatst hoorde je een verhaal van een andere entrepreneur die zat in een broodfonds. Hij vond dit écht een uitkomst. De laatste collega-ondernemer die je sprak, ..

10 augustus 2022

Dé ORV, een onderschatte verzekering!

De overlijdensrisicoverzekering wordt in veel gevallen geadviseerd bij de aankoop van een woning of bij het aangaan van een grote lening. Deze verzekering keert een bedrag ..

4 augustus 2022

Dé onafhankelijke hypotheekadviseur

‘Hoe veel kunnen wij samen nu lenen?’. Toen de vraagstukken behandeld waren, waren Lex (34) en Suus (38) er eigenlijk wel uit. Zij wilden hun droomhuis ..

7 juni 2022

Eerste hypotheek

Het is verstandig om een onafhankelijk hypotheekadviseur te benaderen. Deze hypotheekadviseur gaat aan de slag voor jullie om te kijken wat jullie maximaal kunnen lenen! Maar ..

23 mei 2022

Autoverzekeringen, welke zijn er?

In de wereld van autoverzekeringen heb je drie verschillende soorten basisverzekeringen, de WA-verzekering, WA beperkt casco verzekering en een Allrisk verzekering (volledig casco). In dit artikel ..

13 april 2022

Bonus of malus? Goed of slecht?

Wellicht herken jij je in één van deze voorbeelden en is het toen een keer voorgekomen dat jij de schade wel geclaimd hebt op je verzekering, terwijl ..